خانه / لحظه ای / روغن خراطین خالص-ارسال رایگان

پیشنهاد ویژه تانیا به شما مشتری گرامی:روغن خراطین خالص-ارسال رایگان

پرداختی شما :

43,000 تومان

20%

تخفیف
سود شما

11,000 تومان

قیمت واقعی

54,000 تومان

تعداد خریداری شده

54

تعداد بازدید

340

Product Description

روغن کرم خاکی
در طب قدیم ایران به روغن خراطین معروف بوده که از آن برای حجیم کردن آلت , سینه , گونه و هر قسمت از بدن استفاده می شده است. این محصول ورمی کمپوست یکی از مواد اولیه ای است که امروزه در جهان توسط شرکت های آرایشی بهداشتی بزرگ و با سابقه مورد استفاده قرار میگیرد.اولین تحقیقات در سال 1985 میلادی توسط شرکت داو انجام گرفت و در سال 1987 برای اولین بار این محصول به اسم کرم A SKIN در جهان شهرت یافت.از آن پس شرکتهای بزرگ از روغن کرم به دلیل داشتن امگا3,امگا6 , امگا9 و پروتیـن فراوان در کرمهای نرم کننده,جوان کننده پوست وحجیم کننده استفاده میکنند. . یکی از خواص مهم کرم خاکی این است که اگر از وسط 2نصف شود میتواند اندام از دست رفته خود را خیلی سریع باز سازی کند از این رو خاصیت ترمیم کنندگی آن بسیار چشمگیر است.حکیم بو علی سینا برای درست کردن روغن کرم از روغن کنجد یا زیتون کمک میگرفت که درصد روغن کرم خاکی در آن کمتراز2% بود ولی امروزه میتوانید این روغن را توسط شرکت ما به صورت 100% خالص با دستگاه های تمام اتوماتیک فرانسوی تهیه کنید
استفاده های عمده روغن کرم خاکی:
بزرگ کننده آلت,سینه,گونه و عضلات در آقایان
از بین بردن چین و چروک صورت , گردن , دست و ترک های بعد از زایمان
استفاده خوراکی برای کم کردن کلسترول بد(باز کننده رگهای قلب) و زیاد کردن کلسترول خوب به دلیل داشتن امگا3و6و9
استفاده برای مو
استفاده برای بیماریهای مفصل و رماتیسمی
استفاده برای بدن سازی و بزرگ کردن قسمتی از بدن
استفاده برای ماساژ درمانی
روغن حاصله از کرم های خاکی بین یک تا دودرصد از وزن خشک متغیر و ترکیب روغن کرم های خاکی مشابه ترکیب روغن ماهی است. روغن کرم های خاکی حاوی منبع بسیار زیادی از اسید های چرب و امگا 3 می باشد.پودر کرم خاکی نیز حاوی 5 تا 20 درصد از چربی کل می باشد.بسیاری از اسیدهای چرب موجود در روغن ماهی تن به مقدار کمی در بدن کرم های خاکی وجود دارد.ولی با این تفصیل بعضی از اسیدهای چرب با یک یا چند پیوند یگانه در بدن کرم های خاکی وجود دارد که برای تغذیه حیوانات و انسان بسیار ضروری است.آنالیز عدد یودی ما بیانگر پیوندهای چند گانه این روغن است.

از تأثیرات شگفت انگیز فرآورده های کرم خاکی علی الخصوص ” روغن کرم” که منبع سرشاری از پروتئین ومواد مغذی فراوان دیگر است ، دیده شده.تأثیر روغن کرم خاکی در تقویت و رشد مو و نرم کنندگی پوست و همچنین خاصیت حجم دهندگی، باعث شده تا شرکتهای تولید کننده محصولات بهداشتی-آرایشی از آن به عنوان یکی از مواد ضروری و اولیه محصولات خود استفاده کنند . امروزه در سراسر جهان از روغن کرم خاکی در صنایع بهداشتی ،آرایشی و همچنین در صنعت داروسازی استفاده میشود

نقد و بررسی ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است .

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن خراطین خالص-ارسال رایگان”

  • ویژگی ها
  • شرایط استفاده
  • توضیحات

- هر بن رامِن مجاز به دریافت یکسری سفارش است.

- هر بن رامِن قابل استفاده برای یک نفر می باشد.

-پکیچ این محصول  برای یک دوره 2 الی 3 ماهه (2 عدد) می باشد.(دوره زیبایی کامل)

- به صورت موضعی در یک ناحیه استفاده کنید نه چند ناحیه که اثر بخشی انجام گیرد

- برای استفاده در چند ناحیه پیشنهاد میشود پکیج های جدا تهیه فرمایید

- قیمت هر عدد از این محصول 27000تومان می باشد.

- تخفیف این پکیج 20 درصد می باشد.

- امکان خرید بن های رامِن بیشتر جهت هدیه به دوستان می باشد.

-تحویل در سراسر ایران رایگان

-تحویل در تهران 24 ساعته و سایر شهرهای کشور حداکثر 72 ساعت

- جهت هماهنگی ارسال و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 09355330551 تماس بگیرید.

- ساعات پاسخگویی: همه روزه از ساعت 8:00 الی 20:00

- استفاده از این بن رامِن در ایام تعطیل با هماهنگی فروشگاه امکان پذیر است.

- ارائه پرینت بن رامِن خریداری شده الزامی است.

- بن رامِن خریداری شده قابل استرداد نیست.

- جهت اطلاع از کوپن تخفیف رامِن که مازاد بر این تخفیف است در کانال ما عضو شوید.
- مراجعه به سربرگ توضیحات جهت اطلاعات بیشتر - ارسال این محصول طبق قرارداد توسط فروشگاه رامِن به صورت رایگان انجام میپذیرد. - دارای نماد سلامت

- بن رامِن: امکان استفاده، آنی پس از خرید تا پایان زمان استفاده

- بن رامِن شامل تحویل یک پکیج(بسته) دو عددی روغن خراطین خالص با برند تانیا می باشد.

- از تاریخ فاکتور دارای 2سال تاریخ انقضا می باشد.

- خواهشمند است قبل از تهیه بن رامِن بررسیهای لازم را به عمل آورید.

زمان استفاده بن رامِن : از تاریخ خرید به مدت 14 روز

روغن کرم خاکی
در طب قدیم ایران به روغن خراطین معروف بوده که از آن برای حجیم کردن آلت , سینه , گونه و هر قسمت از بدن استفاده می شده است. این محصول ورمی کمپوست یکی از مواد اولیه ای است که امروزه در جهان توسط شرکت های آرایشی بهداشتی بزرگ و با سابقه مورد استفاده قرار میگیرد.اولین تحقیقات در سال 1985 میلادی توسط شرکت داو انجام گرفت و در سال 1987 برای اولین بار این محصول به اسم کرم A SKIN در جهان شهرت یافت.از آن پس شرکتهای بزرگ از روغن کرم به دلیل داشتن امگا3,امگا6 , امگا9 و پروتیـن فراوان در کرمهای نرم کننده,جوان کننده پوست وحجیم کننده استفاده میکنند. . یکی از خواص مهم کرم خاکی این است که اگر از وسط 2نصف شود میتواند اندام از دست رفته خود را خیلی سریع باز سازی کند از این رو خاصیت ترمیم کنندگی آن بسیار چشمگیر است.حکیم بو علی سینا برای درست کردن روغن کرم از روغن کنجد یا زیتون کمک میگرفت که درصد روغن کرم خاکی در آن کمتراز2% بود ولی امروزه میتوانید این روغن را توسط شرکت ما به صورت 100% خالص با دستگاه های تمام اتوماتیک فرانسوی تهیه کنید
استفاده های عمده روغن کرم خاکی:
بزرگ کننده آلت,سینه,گونه و عضلات در آقایان
از بین بردن چین و چروک صورت , گردن , دست و ترک های بعد از زایمان
استفاده خوراکی برای کم کردن کلسترول بد(باز کننده رگهای قلب) و زیاد کردن کلسترول خوب به دلیل داشتن امگا3و6و9
استفاده برای مو
استفاده برای بیماریهای مفصل و رماتیسمی
استفاده برای بدن سازی و بزرگ کردن قسمتی از بدن
استفاده برای ماساژ درمانی
روغن حاصله از کرم های خاکی بین یک تا دودرصد از وزن خشک متغیر و ترکیب روغن کرم های خاکی مشابه ترکیب روغن ماهی است. روغن کرم های خاکی حاوی منبع بسیار زیادی از اسید های چرب و امگا 3 می باشد.پودر کرم خاکی نیز حاوی 5 تا 20 درصد از چربی کل می باشد.بسیاری از اسیدهای چرب موجود در روغن ماهی تن به مقدار کمی در بدن کرم های خاکی وجود دارد.ولی با این تفصیل بعضی از اسیدهای چرب با یک یا چند پیوند یگانه در بدن کرم های خاکی وجود دارد که برای تغذیه حیوانات و انسان بسیار ضروری است.آنالیز عدد یودی ما بیانگر پیوندهای چند گانه این روغن است.

از تأثیرات شگفت انگیز فرآورده های کرم خاکی علی الخصوص ” روغن کرم” که منبع سرشاری از پروتئین ومواد مغذی فراوان دیگر است ، دیده شده.تأثیر روغن کرم خاکی در تقویت و رشد مو و نرم کنندگی پوست و همچنین خاصیت حجم دهندگی، باعث شده تا شرکتهای تولید کننده محصولات بهداشتی-آرایشی از آن به عنوان یکی از مواد ضروری و اولیه محصولات خود استفاده کنند . امروزه در سراسر جهان از روغن کرم خاکی در صنایع بهداشتی ،آرایشی و همچنین در صنعت داروسازی استفاده میشود

مشخصات فروشنده

آدرس : ارسال این محصول طبق قرارداد توسط فروشگاه رامِن انجام میپذیرد. ارسال در تهران 24 ساعته(رایگان) ارسال به کلیه شهرهای کشور(رایگان)
شماره تماس : 09355330551
مشاهده وب سایت


برچسب ها

نقد و بررسی ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است .

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن خراطین خالص-ارسال رایگان”

bar-code

و خرید های مرتبط